Eerlijk is eerlijk, we zijn allemaal wel een beetje klaar met het geven van een paar sokken als kerstcadeau. Natuurlijk geven we liever iets origineels, maar wat dan? Het is voor veel mensen nog behoorlijk ingewikkeld om een goed kerstcadeau te vinden, zeker wanneer de ontvanger geen duidelijk verlanglijstje heeft. En dus komen we vaak weer uit op hetzelfde cadeautje als vorig jaar. Sokken, douchegel en een reep chocolade. Maar dit jaar gaan we het helemaal anders doen! Hieronder staan de drie meest originele kerstcadeautjes van het jaar, zodat jij nog zelf kunt kiezen welk cadeautje het beste past bij jouw familie of vriend. Welke van de drie je ook kiest, jouw kerstcadeautje zal dit jaar niet saai of voorspelbaar zijn!

Een weekendje weg

Het vinden van een kerstcadeautje is vooral lastig wanneer er geen verlanglijstje is. Dit betekent namelijk dat ze zelf ook niet weten wat ze graag willen hebben. En als zij het niet weten, hoe moet jij het dan weten? Gelukkig is er een oplossing voor dit vervelende probleem. In plaats van een fysiek cadeautje, kun je ze namelijk ook een weekendje weg cadeau doen. Een heerlijk weekendje ertussenuit, in een lekker chique hotel bijvoorbeeld. Even helemaal tot rust komen en genieten van een nieuwe en onbekende omgeving. Met de mooie cadeaubonnen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, kost het jou geen enkele moeite meer, en kan de ontvanger van het cadeau zelf een locatie kiezen.

Alcoholische drank

Veel mensen zijn dol op een alcoholisch drankje op zijn tijd, maar een goede fles alcohol is meestal niet goedkoop. Dit zorgt ervoor dat alcohol hét perfecte cadeautje is voor mensen boven de 18. Het is overigens wel belangrijk om te weten welke drank de ontvanger lekker vind. Weet je dit niet? Dan is het verstandig om dit eerst uit te zoeken, bijvoorbeeld door zijn/haar partner om hulp te vragen. Je kunt natuurlijk ook op visite gaan om zelf eens even op onderzoek uit te gaan.

Een spa dag

Eerlijk is eerlijk, de kerstdagen zijn een stressvolle periode. Iedereen is razend druk rondom kerst, en hoe leuk is het dan om een heerlijke spa behandeling cadeau te krijgen? Nét als bij het weekendje weg, zijn er namelijk ook speciale wellness cadeaukaarten verkrijgbaar! Met zo'n cadeaubon kun je zelf jouw favoriete behandeling kiezen, en genieten van een heerlijke massage of een dagje sauna. Voor veel mensen is dit het perfecte cadeau, en na de drukke feestdagen zal het niet lang duren voordat er gretig gebruikt wordt gemaakt van jouw originele cadeau!