Het spelen van videogames is iets wat ik al mijn hele leven met veel plezier doe. Aangezien ik in de jaren negentig ben opgegroeid hoorde ik bij de eerste generatie jongens die computers in huis hadden waarop ze videogames konden spelen. Tot die tijd waren het voornamelijk consoles zoals Nintendo. Natuurlijk zijn er nu nog steeds veel mensen die voornamelijk op consoles spelen, er is nog altijd een strijd tussen Playstation en Xbox gaande bijvoorbeeld. Maar ikzelf heb altijd een voorkeur gehad voor het spelen van videogames op de computer. In de loop van de jaren toen ik ouder word en dus ook meer geld begon te verdienen wilde ik graag een computer die alle videospelletjes kon afspelen. Videogames zijn namelijk best wel zwaar om te draaien op een computer en om die reden was het altijd belangrijk voor mij om een goede pc te hebben.

Mijn eerste game computer

De eerste keer dat ik echt een computer kocht speciaal om videogames erop te spelen was toen de eerste Assassins Creed uitkwam. Ik zag een promotietrailer voor dit spel en vond het er zo fantastisch uitzien. Toen moest ik nog toestemming vragen aan mijn ouders om zoveel geld uit te geven. Ze betaalden de helft en ik had de andere helft bij elkaar gespaard. Deze computer was wel kant en klaar en we kochten hem bij de mediamarkt. Maar hij deed het goed.

Zelf samenstellen

Vijf jaar later was het tijd voor een nieuwe computer. Ik besloot op dat moment dat ik zelf mijn computer wilde samenstellen. Eerst was ik van plan zelf een computer te bouwen maar ik realiseerde me al snel dat dit te ingewikkeld was. Ik was te bang dat de computer niet goed zou werken en ik allemaal dure onderdelen zou kopen en het dan zou verprutsen. Gelukkig was er een andere oplossing beschikbaar. Namelijk professionele bouwers die de pc voor je samenstellen. Je kiest dan wel zelf precies de onderdelen die je in de computer wilt, van kast tot processor. Maar tegelijkertijd hoef je niet zelf deze computer in elkaar te zetten en wordt ook door het bedrijf gecheckt of alle onderdelen wel correct bij elkaar passen. Op deze manier hoef je je daar zelf geen zorgen over te maken. Ik koos voor de bestelwinkel gamingpcshop.nl. Je bestelt de pc en de volgende dag wordt de pc bij je thuisbezorgd. Dit is natuurlijk fantastisch.

Leave a Reply