Tech

De meest populaire refurbished iPhones

Door 10 augustus 2022

Als je op zoek bent naar een goede iPhone, maar daarvoor niet te veel geld wilt betalen, kom je al snel uit bij 2 opties. Of je kiest voor een tweedehands iPhone, of je kiest voor refurbished. Tweedehands geeft je garantie tot aan de deur, waar je bij refurbished van extra zekerheden geniet. Ten minste, als je kiest voor de juiste refurbished aanbieder. Forza Refurbished is de refurbished Apple-specialist van de BENELUX. Je vindt daar een breed gamma aan refurbished iPhones en iPads voor een scherpe prijs. Daarbij ontvang je ook nog eens twee jaar garantie, waardoor je ook op termijn een slimme investering hebt. Wat de beste refurbished iPhones zijn van het moment? Dat vertellen we je hieronder. 

Waar Forza Refurbished het breedste gamma Apple devices van de BENELUX heeft, kan het soms lastig zijn om te kiezen. Daarom is het handig om te weten wat je wilt uitgeven en wat je wensen zijn. 

Dit is de top 3

De top 3 refurbished iPhones van dit moment variëren van zo’n 200 euro tot zo’n 400 euro. Hierdoor ben je eenvoudig tot wel 60% voordeliger uit dan wanneer je kiest voor een nieuwe Apple iPhone. Als je niet te veel geld wilt opdoen, kun je het beste kiezen voor de iPhone 8. Dit is de meest voordelige van de drie, maar heeft nog steeds zeer goede specs. 

iPhone 8 refurbished

De iPhone 8 heeft een 4.7 inch beeldscherm wat erg handzaam is. Daarbij heeft dit toestel een enkele 12 megapixel-camera aan de achterzijde en beschikt het over een fysieke thuiskop. Omdat het de achterzijde is voorzien van chique glas, is dit toestel ook draadloos op te laden. Kortom, een goede telefoon voor alledaags gebruik.

iPhone SE refurbished

We kunnen wel stellen dat dit de iPhone 8 met nieuwere specificaties is. De iPhone SE refurbished

 Lijkt namelijk precies op de iPhone 8, maar heeft daarbij wel de processor van de iPhone 11. Hierdoor is hij weer iets sneller en krachtiger. De iPhone SE 2020 heeft ook een 12 megapixel-camera, maar beschikt over betere ondersteuning zoals Portretmodus en Smart HDR. Dit tilt je foto’s weer naar een iets hoger niveau. Evenals de iPhone 8 heeft de iPhone SE 2020 een 4.7 Retina Lcd-beeldscherm met een Touch ID-vingerafdrukscanner.

iPhone 11 refurbished

De laatste in de rij is de iPhone 11. Dit toestel is in hetzelfde jaar uitgebracht als de iPhone SE 2020 en beschikt daarom over de snelle processor. Daarbij heeft de iPhone 11 wat extra’s die je persoonlijke wensen zouden kunnen inwilligen. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een iPhone met een groter scherm, is de iPhone 11 een zeer goed keuze. Met een 6.1 inch Lcd-beeldscherm heb je een stuk meer scherm dan bij de iPhone 8 en iPhone 11. Daarbij heeft de iPhone 11 niet 1 maar zelfs 2 cameralenzen op de achterzijde van het toestel. Hierdoor kun je nog betere foto’s en video’s maken, dan je al met een enkele lens kunt. 

Conclusie: de beste refurbished iPhones

Kortom, ben je op zoek naar een compacte en handzame iPhone die het minst kost? Dan is de iPhone 8 refurbished de beste keuze. Heb je liever een iets nieuwer toestel, maar wel het handzame formaat? Dan is de iPhone SE 2020 refurbished de beste keuze. En als je liever een groter scherm hebt, met meer opties dan zal de iPhone 11 refurbished een schot in de roos zijn. Wat je ook kiest. Kies bewust bij Keurmerk Refurbished partijen, zoals Forza Refurbished en geniet van een betrouwbare aankoop en 2 jaar garantie. Veel plezier van jouw nieuwe iPhone!