Of het nu gaat om veilig werken op de werkvloeren of dat je veilig door een gezondheidscrisis wilt komen, in beide gevallen heb je veiligheidshandschoenen nodig. Natuurlijk kun je hiervoor naar de dichtstbijzijnde bouwmarkt rijden, maar elke situatie vereist een andere handschoen. Je kunt dus beter naar de veiligheidshandschoenenshop gaan. Van belang is dat de juiste keuze wordt gemaakt voor de juiste handschoen. Handig is dat je advies van experts kunt krijgen en daarnaast kun je ook nog eens talloze video’s kijken die het inzichtelijk maken welke handschoen geschikt is voor het juiste moment. Ideaal dus!

Een must voor de professional

Handschoenen uit de veiligheidshandschoenen-shop zijn een must voor de professional. Je kunt eigenlijke in de huidige tijd niet meer zonder. Dus wil je als een professional overkomen en op een gedegen en veilige manier je werk uitvoeren, schaf dan de juiste handschoenen aan. Hiermee maak je een professionele indruk en zorg je ervoor dat je de werkzaamheden veilig kunt uitvoeren. Van belang is dat als je buiten werkt je de juiste handschoen hebt. Ook als je een allround of een naadbestendige handschoen zoekt, is het van belang dat je de juiste handschoen kiest uit de veiligheidshandschoenenshop.

In het geval van een crisis voor de volksgezondheid

Als er een crisis voor de volksgezondheid heerst zoals het coronavirus, is het van belang dat je de juiste handschoen hebt om infecties of besmettingen te voorkomen. Voor deze gevallen zijn ook de juiste veiligheidshandschoenen beschikbaar, dat als je toch dicht bij elkaar in de buurt komt je de juiste handschoenen hebt zodat je elkaar niet kunt infecteren of besmetten. Handig handschoenen uit de veiligheidshandschoenen-shop zijn in dit geval disposable nitril handschoenen, Ideal-T Nitril handschoenen en Nitril onderzoekshandschoenen. Met deze handschoenen kun je veel crisissituaties aan en ben je veilig. Zo voorkom je dat je het virus overdraagt. Denk bijvoorbeeld aan latex handschoenen.

Waterdichte handschoenen

Het kan zijn dat je waterdichte werkhandschoenen of waterafstotende handschoenen zoekt. Ook hiervoor zijn specifieke handschoenen beschikbaar. In het geval dat je met water, olie of vet werkt, wil je natuurlijk dat jouw handen zoveel als mogelijk droog blijven. Dat kan met deze handschoenen, dat scheelt een hoop nattigheid! Daarnaast hebben deze handschoenen nog wat extra eigenschappen. Naast dat de handschoenen waterafstotend of waterdicht zijn, kunnen ze ook snijbestendig of schuurbestendig zijn. Ook zijn er handschoenen met extra grip en hittebestendige handschoenen, die ademend en flexibel zijn. Als je het in de veiligheidshandschoenen-shop niet bij de waterbestendige of waterdichte handschoenen kunt vinden, kun je altijd nog kijken bij de chemiebestendige handschoenen. Zo is er voor ieder wat wils! Kijk dus goed rond om de passende handschoen te vinden.