Iedere man heeft een andere kledingstijl, toch zijn er een aantal producten die elke man moet hebben. In deze blog zal ik vijf kledingstukken benoemen die elke man moet hebben om succesvol te zijn.

Pak

Hoewel niet elke man in zijn pak naar zijn werk gaat, is het cruciaal dat elke over een pak bezit. Er zijn namelijk altijd een aantal gebeurtenissen in het leven waar je een pak moet dragen. Denk hierbij aan een begrafenis of een meeting met een aantal belangrijke personen die zelf waarschijnlijk ook in pak zullen komen. Het hebben van minimaal één pak is dan ook echt een must. Ik zelf heb een pak gekocht bij mijn diploma-uitreiking van de universiteit, ik heb dit pak tot de dag van vandaag. Zorg er ook voor dat je daarbij een bijpassende stropdas hebt.

Blazer

Soms is het niet nodig om je heel formeel te kleden en kan je je pak rustig thuis laten. In sommige gevallen is het dragen van een blazer voldoende. Wat ik aanraad is om blazers te kiezen die goed bij spijkerbroeken en chino’s staan, bijvoorbeeld een blauwe blazer.

Zonnebril

Op dagen dat de zon schijnt is het heel handig om een zonnebril te dragen. Allereerst kan een zonnebril je ogen beschermen tegen het felle zonlicht, maar het is ook heel nuttig in het dagelijkse gebruik. Je kan met zonnebril namelijk beter zien als de zon fel schijnt. Kies voor een zonnebril die neutraal is, zodat je deze met veel verschillende zaken kunt combineren.

Joggingsbroek

Na een dag hard te hebben gewerkt is het heerlijk om thuis te komen en lekker de hele avond te gaan bankhangen. In welke kleding is bankhanger nou comfortabeler dan in een lekker zittende joggingsbroek? Ik kan in ieder geval niks bedenken en hoe raar het ook klinkt een joggingsbroek is ondertussen onmisbaar geworden in mijn dagelijkse leven. Op koude dagen kan het ook fijn zijn om hierbij een lekkere warme sweater bij te dragen. Maar pas op, als de sweater te lekker zit heb je kans dat je vriendin hem in zal pikken.

Zwembroek

Iedere man heeft een zwembroek nodig, maar een zwembroek is belangrijker dan je denkt. Terwijl je op het strand aan flaneren bent kijken vrouwen niet alleen naar je sixpack of biceps. Vrouwen kunnen namelijk aan de hand van je zwembroek vaak goed beoordelen of je een goed gevoel voor stijl hebt. Mijn tip is dan ook, laat een vrouw je zwembroek uitzoeken!

Leave a Reply