Ben jij de eigenaar van een prachtige hond en lijkt het je leuk om samen met je hond op stedentrip Valencia te gaan? Dan zou dat absoluut een goed idee kunnen zijn. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om met hun hond op vakantie te gaan en dat is niet voor niets. Wanneer jij echt een goede band met je hond hebt, dan ben je het liefst de hele dag met je hond. Op het moment dat je samen met je hond op vakantie gaat en bijvoorbeeld kiest voor een stedentrip in Valencia, dan zal dit ook daadwerkelijk het geval zijn. Hoe gaaf is dat? En om deze reden is het goed om te kijken naar de mogelijkheden die hierbij komen kijken.

Lekker wandelen over het strand

Vrij weinig dingen zijn minder rustgevend dan lekker wandelen samen met je hond. Dit is al helemaal het geval op het moment dat je op het strand kunt wandelen met een lekker zonnetje. Mocht jij op zoek zijn naar zo’n vakantie, dan is Valencia absoluut een aanrader. Het is hier een groot gedeelte van het jaar lekker weer en de stranden zijn er prachtig. Niet alleen jij zult tot rust komen, dit geldt natuurlijk ook voor je hond. 

Shoppen in Valencia

Wanneer je in Valencia bent is het zeker een goed idee om lekker te gaan shoppen. Valencia heeft een prachtig centrum en juist dit maakt een stedentrip Valencia zo interessant. Heb je een dag lekker geshopt? Dan kan je vervolgens genieten bij een van de vele leuke restaurants en barretjes van de stad. Hoe lekker is het om met een cocktail in je hand te genieten van de zon? Wanneer je naar Valencia gaat, dan kan dit in ieder geval zeer goed.

Valencia CF

Op het moment dat je in deze prachtige stad bent is het absoluut een aanrader om naar een wedstrijd van Valencia CF te gaan. Deze voetbalclub draait mee in de subtop van La liga en heeft een geweldige stadion en een zeer indrukwekkende geschiedenis. Zorg er alleen wel voor dat je ruim van te voren kaartjes koopt. Het zou toch balen zijn als je er een aantal dagen bent, er precies een wedstrijd is en jij deze niet kunt bezoeken. Om dit te voorkomen is het aan te raden om online kaartjes te kopen vanuit thuis. Dit kan trouwens erg gemakkelijk via de officiële website van de voetbalclub. Mocht je er niet helemaal uitkomen, neem dan gewoon contact op met de klantenservice!