Wil je zorgeloos een auto met een bijna verlopen keuringsattest of schadeauto verkopen? Jouw schadeauto verkopen is mogelijk zonder rompslomp met het wegbrengen van jouw schadeauto. Is het keuringsbewijs van jouw schadeauto verlopen? Dan loop je bij het schadeauto verkopen geen kans op een mogelijke boete. Je moet eenvoudig jouw schadeauto aanmelden. Je ontvangt dan, ook als jouw auto perte totale is of gewoon niet meer rijdt, binnen 24 uur een gegarandeerd en vrijblijvend bod. Het zorgeloos een schadeauto verkopen is dus heel eenvoudig. 

Onderhandelingen en eventuele verdere afwikkeling van de verkoop

Bij het schadeauto verkopen zijn onderhandelingen en de eventuele verdere afwikkeling van de verkoop op een transparante manier geregeld. Je ontvangt van de bedrijven waarmee gewerkt wordt altijd een eerlijk en realistisch bod. Is er een koper gevonden? Dan maakt die koper jou het afgesproken bedrag over bij de ophaaldienst. Omdat gewerkt wordt met verschillende bedrijven kun je zelf de bank kiezen die bij deze transactie wordt gebruikt. Jouw geld staat dan snel, nog voordat jouw schadeauto op de takelwagen ligt, op jouw rekening. Ongetwijfeld is dat bij het schadeauto verkopen een hele geruststelling.

Zorgeloos een motor verkopen

Wil je jouw motor verkopen? Bij een motor verkopen komt heel wat kijken. Een motor verkopen kan zelfs zorgen voor frustratie. Gelukkig is het mogelijk om jouw motor zonder gedoe te verkopen. Je kunt jouw motor immers met een paar klikken, binnen 24 uur, tegen het hoogste bod verkopen. Dat is niet te mooi om waar te zijn. Er zijn namelijk bedrijven met medewerkers voor wie het verkopen van een motor dagelijkse kost is. Het verkopen van jouw motor kan gratis, vrijblijvend en veilig worden geregeld. Heb je dus geen zin in bijvoorbeeld waardeloze biedingen, proefritten die nergens toe leiden of zelfs boetes na een proefrit? Aangeraden wordt om dan iemand anders het werk te laten doen. Laat dus iemand anders jouw motor verkopen. Diegene gaat dan aan de slag om een goede prijs voor jouw motor te bedingen.

Verkopen van jouw motor

Je hebt jouw motor vrijblijvend aangemeld voor verkoop, vervolgens wordt jouw aanmelding gecontroleerd. Zijn de gegevens niet compleet? Dan wordt er contact met jou opgenomen. Vervolgens wordt een zo gedetailleerd mogelijke advertentie opgesteld. Om het verkopen van jouw gebruikte motor mogelijk te maken wordt er onderhandeld met aangesloten bedrijven. Natuurlijk wordt ervoor gezorgd dat jij de beste prijs krijgt. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Ga je akkoord met dit bod? Dan wordt al het andere voor jou afgewikkeld. De koper van jouw motor haalt de motor op. Hij betaalt jou ter plaatse.