Zilveren ringen hebben we het afgelopen jaar in alle stijlen voorbij zien komen. Minimalistische ringen, statement ringen, gepersonaliseerde ringen, regenboog ringen; je ziet ze tegenwoordig overal! Het is dan ook erg leuk om deze trendy zilveren ringen met elkaar te combineren. Ben je opzoek naar de perfecte zilveren ring, maar kan je niet kiezen? Lees dan hier wat de leukste ringen trends van 2019 zijn.

Gepersonaliseerde ringen

Wat je op het moment erg veel voorbij ziet komen, zijn gepersonaliseerde ringen. Kies bijvoorbeeld voor een initialen ring. Kies je eigen initialen en dragen maar! Ook zijn sterrenbeeld ringen op het moment erg HOT. Maak je look compleet met andere gepersonaliseerde ringen voor de perfecte match.  

Minimalistische ringen

Klein maar fijn… Minimalistische ringen zijn perfect als je houdt van kleine/subtiele sieraden. Er is ontzettend veel keuze als het gaat om minimalistische ringen; zilveren ringen, zoals een quote ring, initial ring, ring met steentjes, and a lot more. Doordat de zilveren ringen erg subtiel zijn en daarom niet zo opvallen, is het ontzettend leuk om deze met elkaar te combineren. Met de minimalistische ringen kun je ontzettend leuke combinaties maken door ermee te mixen en te matchen. 

Statement ringen

ring-initial-zilver-2

Find your perfect statement rings. Vind je juist dat sieraden goed mogen opvallen? Dan zijn statement ringen zeker voor jou bestemd. De grote zilveren ringen vallen lekker op en maken je hele outfit compleet. De zilveren statement ringen zijn ontzettend fashionable en een echte eyecatcher. De statement ringen zijn ook erg gaaf in het goud. Net als bij de minimalistische ringen zijn deze zilveren ringen ook erg leuk met elkaar te combineren. Probeer ook is een statement ring te combineren met minimalistische ringen. Dit kan een finishing touch aan je look geven.

Regenboog ringen

Rainbow colors; De nieuwste trend op het moment! Regenboog ringen zijn makkelijk te combineren en ze geven je outfit een extra boost. Door het dragen van de leuke zilveren ringen valt je outfit nog wat meer op en wordt je outfit kleurrijker. Houd je kleding lekker basic zodat de regenboog ringen nog meer opvallen voor the perfect look. 

Wat is jouw favoriete zilveren ringen trend van 2019? My Jewellery heeft een groot aanbod ringen, “if you like it put a ring on it”. Vind jouw perfecte zilveren ring en maak je look compleet!

Leave a Reply