Studenten hebben verschillende hulpmiddelen nodig om zo het schooljaar goed door te komen. In dit artikel bespreken we de meest belangrijke schoolbenodigdheden voor studenten.

Potloden

Een vulpotlood is essentieel voor het maken van toetsen, huiswerk, notities maken en nog veel meer. We raden de potloden aan die beschikken over een ingenieus tweedelig systeem dat het vrijwel onmogelijk maakt om het potlood grafiet te verbreken. Zorg ervoor dat je de potlood grafiet bij de hand hebt, zodat je je vulpotlood op ruitjespapier kunt gebruiken.

Gommen en correctietape

Iedereen maakt fouten. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die je kunt gebruiken om ze te corrigeren. Het is belangrijk om te investeren in een hoogwaardige gum om fouten netjes te verwijderen zonder vlekken. Voor fouten in inkt is correctietape een must-have. We raden correctietape aan voor studenten omdat snelle lezingen onvoldoende tijd laten voor het drogen van correctievloeistof. Er zijn op de markt verkrijgbare correctietapes met aan de andere kant een gum waardoor ze de perfecte alles-in-één correctietools zijn.

Zwarte gelpennen

Geen enkele student zou zonder de perfecte zwarte gelpen moeten zitten. Zwarte gel inkt is levendig en soepel, ideaal voor notities in de klas of huiswerk maken Als je linkshandig bent of als je graag markeerstiften wilt gebruiken, zijn er gelpennen die zo snel drogen dat het bijna onmogelijk is om te knoeien ermee.

Markeerstiften

Markeerstiften zijn onmisbaar voor het kleurcoderen van jouw notities of annotaties van tekst. Kies de markeerstiften met een venster om de tekst te zien die je markeert en een fijne tip om te onderstrepen.

Etui

Bewaar al deze items in een etui. Om tijd te besparen door te graven naar de juiste pen, transformeren sommige potloodkokers in een pennenbeker.

Notitieblokken en losse vellen papier

Studenten hebben notitieblokken en losse blaadjes nodig om notities te maken, essays te schrijven en huiswerk te maken. Papier van hoge kwaliteit heeft een patroon met stippellijnen, speciaal ontworpen om studenten te helpen hun notities netjes te houden. Het is verkrijgbaar in losse bladen en in veel verschillende notebookstijlen, waaronder een plannerstijl.

Cartridges

Tenslotte moet je als student regelmatig papers en andere werkstukken inleveren. Daar komt uiteraard erg veel afdrukwerk bij kijken. Als je slim bent zorg je dat je een printer in huis haalt (kwalitatieve deskjet printers zijn tegenwoordig voor slechts een paar tientjes te verkrijgen) en goedkope cartridges. Zogenaamde klooncartridges zijn vele malen goedkoper dan originele merkcartridges. Als je kwaliteit wilt hebben voor een voordelige prijs, dan haal je een HP deskjet printer in huis met een klooncartridge van het type HP 301XL.

We hopen dat je met al deze tips en suggesties geslaagd jouw studiejaar door komt!

Leave a Reply