Na jaren van hard studeren, af en toe wat afzien, balen van onvoldoendes en kleine feestjes ter ere van voldoendes was het eindelijk zo ver. Ik had mijn diploma. Natuurlijk was ik helemaal door het dolle toen ik me op school mocht melden om mijn diploma te halen. Dat was trouwens nog wel een heel gedoe. De rest van de klas en ik moesten ons al een uur eerder melden om alles voor te tekenen zoals dat heet. Want als je alle kopietjes en documenten moet tekenen tijdens de diplomering dan gaat dat uren duren. Nou goed, we tekenden dus voor en het feest kon beginnen. De hele zaal zat stampvol familie en vol trots liepen we om de beurt het podium op. Het was echt fantastisch. Maar die diplomering betekende ook het afscheid van een klas waarin we vier jaar lief en leed hadden gedeeld. We wilden dat met elkaar afsluiten  met een passend feest. Ik verdiepte me hiervoor in licht en geluid verhuur want knallen moest het.

Licht en geluid verhuur: keuze zat

Licht en geluid verhuur is een vrij breed begrip voor alles wat ik op internet aantrof. Onder licht en geluid verhuur vallen bijvoorbeeld ook een verlichte dansvloer, een verlichte fontein en een rookmachine. Wist ik veel. Maar ja, dat opende natuurlijk heel erg veel perspectieven. Vooral ook omdat we met z’n allen geld bij elkaar hadden gelegd. Niet alleen voor een spectaculaire ruimte, maar dus ook voor alles rond licht en geluid verhuur. We hadden gewoon alle mogelijkheden om er een heel bijzonder feest van te maken. En dat was gewoon allemaal via internet te regelen. Met een klasgenoot struinden we de site af en algauw hadden we alles voor het feest besteld. Het zou ook gewoon bij onze zaal bezorgd worden en weer worden opgehaald. Ideaal!

Het feest kan beginnen

De avond van ons feest was echt geweldig dankzij al die bijzondere effecten die we via licht en geluid verhuur hadden kunnen regelen. En natuurlijk was het bijzonder omdat we nog een keer als klas met elkaar waren. Na vier jaar heb je een hechte band en je weet veel van elkaar. Toch wisten we allemaal dat die bijzondere relatie nu ging eindigen. Misschien zien we elkaar af en toe nog in het werkveld, maar de meesten zullen langzaam uit het oog verdwijnen. Zo gaat dat. Maar met zijn allen kijken we terug op een spectaculaire afsluiting van een hele bijzondere tijd.

Leave a Reply