iPads zijn die ideale apparaten voor op de bank en onderweg. Het is de perfecte kruising tussen de functies van een laptop en de mobiliteit van een smartphone. Het is alleen zeer spijtig dat nieuwe iPads behoorlijk duur zijn. Gelukkig is er voor dit probleem een fantastische oplossing. De oplossing is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu! Hoe dat zit, leest u in dit blog.

Refurbished, wat is dat?

Refurbished is het Engelse woord voor ‘gereviseerd’. Het zijn producten die eerder voor een langere tijd zijn gebruikt of binnen de retourtermijn geretourneerd zijn. Omdat Apple producten een ongekend goede kwaliteit hebben, is het zonde om ze af te danken. Daarom is refurbished het ideale concept om gebruikte iPads een kwalitatief sterk tweede leven te geven. Refurbished iPads zijn door technici en verschillende programma’s gecontroleerd. Hierdoor ben je beter uit dan tweedehands, omdat je bij tweedehands de gebruikerstatus niet weet. Bovendien ben je groen bezig, omdat er voor de aankoop van een refurbished iPad niet gegraven hoeft te worden naar delfstoffen. Delfstoffen zijn bijvoorbeeld wel nodig als je een nieuwe iPad koopt, omdat deze stoffen nodig zijn voor de nieuwe behuizing en de chips. Het graven naar delfstoffen verhoogt CO2-uitstoot.

iPad 2018, de populaire basistablet

De iPad 2018 is de populaire doorsneetablet. Je kan er alles mee voor dagelijks gebruikt. Je kan de iPad 2018 refurbished kopen en daarmee veel geld besparen. Daarnaast ben je goed bezig voor het milieu. De iPad 2018 bezit een A9 chip die snel genoeg is voor agendabeheer, surfen op internet en series kijken. Deze iPad bezit een 9,7 inch scherm en is daarmee ideaal voor op de bank. Daarnaast kun de iPad 2018 refurbished ontgrendelen met je vinger door middel van Touch ID. Tot slot kan je deze iPad ook gebruiken in combinatie met de Apple Pencil. Dit betekent dat je mooie schetsen en tekeningen kan maken op de iPad 2018.

iPad Air, de voordeligste

De iPad Air refurbished is de eerste iPad uit de Air-reeks en stamt uit 2013. Desondanks is het een ideale tablet voor simpel gebruik. Excellijsten bekijken, notities typen en foto’s terugkijken gaat zeer soepel. De eerste iPad Air is ook de voordeligste verkrijgbare iPad. Deze iPad kreeg een compleet nieuw design ten opzichte van zijn voorgangers. Zo zijn de schermranden bij dit model voor het eerst dunner geworden. 

Welke wordt het?

Dan is de uiteindelijke vraag: welke wordt het? Dat hangt af van je budget en wat je ermee wil. Wil je het simpelste van het simpelste? Dan is de iPad Air een hele goede keuze. Het is namelijk ook de voordeligste. Maar verwacht er dus niet te veel van. Wil je echt uit de voeten met schetsen en tekeningen? Wil je lekker lang films kijken op de bank? Dan is de iPad 2018 een no-brainer. Een refurbished iPad kopen is in ieder geval altijd een goede keuze!