Misschien ken je het al of heb je het al weleens voorbij zien komen, maar Little Dutch is een Nederlands label dat heel veel leuke cadeaus verkoopt voor baby’s, peuters en kleuters. Ze bestaan al langer dan 10 jaar en hun aanbod wordt dan ook steeds uitgebreider. Ze hebben zulke leuke dingen in hun collectie, dat het ook leuk is om voor je eigen kindje wat te kopen. Maar als je dus op zoek bent naar een kraamcadeau, ben je hier op het juiste adres.

Aanbod van kraamcadeaus

Het aanbod is zeer groot en bestaat zoal uit speelgoed, rugzakjes om mee te nemen naar de peuterspeelzaal of naar groep 1, maar ook leuk beddengoed voor op de slaapkamer. Het fijne van Little Dutch is dat de designs van bijvoorbeeld het speelgoed altijd neutraal is. Dit is dan weer een pluspunt voor de ouders. Ze verkopen ook leuke kleding en ze hebben zelfs cadeauboxen. Je kunt die ook zelf samenstellen als je wilt, maar ze hebben ook al voorverpakte cadeauboxen voor jongens en meisjes. Ook hebben ze een leuke badjas kind.

Badjassen

Dacht je er sowieso aan om een leuke badjas kind cadeau te doen als kraamcadeau? Er zijn namelijk speciale badjassen voor baby- en kinderen. Er zijn vele soorten badjassen beschikbaar in verschillende leuke kleuren. Ook is het mogelijk om een tekst op de badjas kind te laten bedrukken, zoals bijvoorbeeld de naam van het kindje. Dit is natuurlijk onwijs leuk. De badjassen zijn heel erg zacht en ze absorberen ook goed, wat fijn is als het kindje bijvoorbeeld net uit bad komt. Door het grote aanbod is er voor ieder wat wils en het is al helemaal leuk dat je de badjas persoonlijk kunt maken met bijvoorbeeld een naam.

Kraamcadeau

Er zijn dus meerdere dingen leuk om te geven als kraamcadeau. Met het uitgebreide aanbod van Little Dutch zit je sowieso goed, er is echt voor ieder wat wils. Een badjas doet het altijd goed, helemaal als je deze personaliseert. Het is bijvoorbeeld ook leuk om het thema van het geboortekaartje terug te laten komen op de badjas. Het is niet alleen leuk als kraamcadeau, maar ook voor de verjaardag van een peuter of een kleuter.