In veel eerdere blogs heb ik het al even gehad over bepaalde merken die voor mij in het oog springen. In dit artikel zal dit niet anders zijn., in de afgelopen weken ben ik namelijk in een nieuw huis beland. Hoe dit is gegaan vertel ik in de volgende alinea’s echter is het belangrijk om te benadrukken dat ik zonder de hulp van Nobelhout niet zover was gekomen. Het begon allemaal een aantal maanden geleden toen ik opzoek ging naar een nieuw huis om hier te wonen. Ik vond binnen de kortste keren het droomhuis waar ik al die tijd naar opzoek was. Echter was er een klein probleem. De tuin die bij het huis zat was extreem verwaarloosd. Normaal gesproken interesseert de tuin mij niet zoveel maar in de staat waar ik de tuin heb gezien was echt niet om over naar huis te schrijven. In het volgende stukje zal ik uitgebreid vertellen hoe Nobelhout mij heeft geholpen om ondanks het feit dat de tuin verwaarloost was hier toch nog iets van te maken. Lees dus lekker verder en ontdek hoe mijn reis naar een perfecte tuin is gegaan.

 

De belangrijkste factor van een nieuwe tuin

Toen ik voor het eerst naar de tuin keek besefte ik me al dat het eigenlijk allemaal weg moest. Er was geen enkel punt in de tuin waarvan ik dacht dat het nog te herstellen was. Dit was dus ook het eerste wat ik deed. Ik huurde een grote container en gooide vrijwel alle tuinmeubelen erin. Tegelijkertijd was ik aan het surfen op het web om te kijken naar nieuwe mogelijkheden om mijn nieuwe tuin te maken tot iets wat wel mooi was. Het duurde niet lang tot ik het op de website kwam van Nobelhout. Dit merk is een echte autoriteit op het gebied van tuinmeubelen. Vooral de houten tuinmeubelen zijn ze erg bekend om geworden. Zelf ben ik altijd een fan geweest van houten tuinmeubelen en binnen heb ik bijvoorbeeld ook veel houten tafels. De lijn van binnen wilde ik dus al te graag doortrekken naar buiten om zo een coherente samenstelling van het meubilair te verzorgen. In het volgenden stukje vertel ik je hoe dat is gegaan!

 

Eindresultaat en conclusie van Nobelhout

Het eindresultaat was prachtig en vooral niet te duur. In eerste instantie had ik mijn twijfels. Echter was Nobelhout zo klantvriendelijk om mij van advies te voorzien waar nodig zodat ik nooit lang in twijfel zat. Nu zit ik mijn blog af te schrijven in een prachtige tuin en ben ik een tevreden mens.