Wanneer je net een nieuwe auto hebt gekocht met lichtmetalen velgen, wil je natuurlijk wel dat deze velgen mooi blijven blinken. Toch worden deze velgen na verloop van tijd vies. De viezigheid op je lichtmetalen velgen wordt onder andere veroorzaakt door remaanslag. Toch is het mogelijk om je lichtmetalen velgen als nieuw te houden. Je kunt dit namelijk doen door je velgen schoon te maken met HG velgen reiniger. Dit schoonmaakmiddel zorgt ervoor dat de velgen van je auto mooi schoon worden en weer blinken. Overigens kun je de HG velgenreiniger niet alleen gebruiken voor de lichtmetalen velgen van jouw auto, maar ook de kunststof wieldoppen van de auto van je partner krijg je hiermee weer als nieuw.

Velgenreiniger

Wieldoppen en velgen krijg je vaak niet schoon. Ook niet door je auto een keer in de zoveel tijd door de wasstraat te rijden. Vaak kun je boenen wat je wil, maar hardnekkig vuil op de velgen en de wieldoppen zal niet zomaar los laten. Om ervoor te zorgen dat je toch de wieldoppen en de lichtmetalen velgen van jullie auto’s mooi schoon krijgt, is het zeker aan te raden om de HG velgenreiniger eens te gebruiken. Hiermee verwijder je zelfs de remaanslag op de velgen en de wieldoppen. Daarnaast kun je deze velgenreiniger ook gebruiken voor het reinigen van de velgen van je crossmotor of caravan. Daarnaast is deze velgenreiniger biologisch afbreekbaar, dit in tegenstelling tot vele andere velgenreinigers. Door HG velgen reiniger te gebruiken, hoef je dus niet bang te zijn dat je hiermee schade aanricht aan het milieu. Daarnaast is de kwaliteit die dit product beloofd gegarandeerd. Dit omdat de producten van HG namelijk doen wat ze beloven.

Doen wat ze beloven

De kwaliteit van de producten van HG, heeft deze producent hoog in het vaandel staan. Deze producten doen namelijk echt wat er beloofd wordt. Dit in tegenstelling tot allerlei andere producten die verkocht worden voor de toepassing bij diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld maar aan onkruid verwijderaars. Veel onkruid verwijderaars zorgen niet voor het geheel verwijderen van onkruid. Vaak komt het onkruid snel weer terug of gaat het zelfs helemaal niet weg. Daarnaast laten veel schoonmaakmiddelen vaak strepen achter. Er is niets zo vervelend dan een resultaat met strepen op het moment dat je je ramen hebt gezeemd. Nadrogen met een theedoek is dan vaak het enige wat  je kunt doen. Dit geldt vaak ook bij het schoonmaken van je autoruiten. Door op zoek te gaan naar een product van HG ben je er van verzekerd dat je van allerlei gemakken wordt voorzien en dat je meer dan tevreden bent over het uiteindelijke resultaat op het moment dat je zo’n product hebt gebruikt.