De feestdagen staan weer voor de deur, en dat betekent veel cadeautjes kopen. Zelf ben ik altijd erg slecht in het verzinnen van leuke cadeaus, dus ik begin al vroeg met het bijhouden van een lijstje. Elke keer als een van mijn vrienden of familie zegt wat ze leuk vinden schrijf ik dat stiekem op in mijn telefoon. Zo heb ik rond verjaardagen en feestdagen genoeg om uit te kiezen zonder al die stress door te moeten. Een persoon waarvoor ik het altijd lastig vind om een cadeautje te kopen is mijn nichtje. Ze is nogal wispelturig en verandert heel snel van stijl. Als ik dus twee maanden eerder iets heb opgeschreven dan vindt ze het nu al niet meer leuk. Gelukkig heb ik voor haar het perfecte cadeau gevonden, en daar lees je in deze blog meer over!

 

Tieners hebben alleen maar aandacht voor hun telefoon

De reden waarom het zo moeilijk is om voor mijn nichtje iets te kopen is omdat wij zoveel in leeftijd verschillen. Ik ben het niet meer gewend elke dag of week bij te houden wat wel en niet in of hip is. Als ik iets leuk vind, dan koop ik het gewoon. Toen ik op de middelbare school zat was dat nog wel anders, en spullen en kleding kunnen je status geven of niet. Daarom moet je wel met de tijd meegaan. Om een cadeau te verzinnen wat alle veranderingen van mijn nichtje zou doorstaan ben ik maar gaan kijken naar het enige wat ze niet elke maand verandert. Dat is haar telefoon! Een coole accessoire voor haar telefoon leek mij dus de beste optie. 

 

Het perfecte cadeau is een iPhone hoesje met foto

Zomaar een iPhone hoesje kopen is natuurlijk niet een superleuk cadeau. Ik wilde er wel wat originaliteit instoppen. Daarom is een iPhone hoesje met foto de perfecte uitkomst. Op zo’n hoesje staat een gepersonaliseerde foto. Zo is het altijd duidelijk welke iPhone van mijn nichtje is, en heeft ze ook altijd een dierbare foto in haar handen! Een leuke foto van haar met haar beste vriendinnen leek met leukst om op het hoesje af te drukken. Omdat zo’n hoesje niet bij een bepaalde trend hoort maar wel cool is kan ze het hoesje ook nog eens heel lang gebruiken. Een iPhone hoesje met foto is dus het perfecte cadeau!

 

Een Apple hoesje met foto gemakkelijk bestellen

Zo’n Apple hoesje bestellen is echt super makkelijk. Je kunt gewoon naar een online website gaan waar je zelf je Apple hoesjes kan ontwerpen, Case24.nl bijvoorbeeld. Zorg dat je een foto uitkiest die van hoge kwaliteit is, en er ook leuk uitziet op het formaat van de telefoon. Je wil niet dat iemands gezicht er maar half op staat. Je hoeft natuurlijk niet je vrienden op je telefoon te printen, je kunt voor elke foto of print gaan die je leuk vindt!