Soms heb je het nodig, een avond alleen met de mannen. Een avond wat centraal staat voor gamen, biertjes drinken en vooral hard lachen om de meest flauwe grappen. Ja een mannen avond, dat beloofd altijd de meest wilde verhalen. Maar waar hou je nou zo’n mannenavond? Een mancave zou de ideale plek zijn natuurlijk, maar helaas beschikt niet iedereen daar over.

Tijd om te kijken wat je allemaal nodig hebt voor een ‘wild avondje gamen’.

Zorg dat je goed voorbereid bent, want de avond zal heftig worden. Want trek ten strijden en ga voor de winst. Want je gaat geen gezelschapspel spelen, dus ga er tegen aan. Dat doen jouw vrienden ook, dus waarom jij niet?

Game apparatuur

Het juiste apparatuur maakt of breekt de avond natuurlijk. Dus je kan gewoon niet aanzetten met slechte apparatuur. Schaf een goede game PC aan om goed te werk te gaan. Zo kan je ongestoord aan de slag gaan. Zet er een groot en scherp beeldscherm bij en jij bent klaar om te gaan. Nu is het alleen nog het uitkiezen welke game het wordt.

Welke game wordt het?

Ga jij eerder voor fortnite of een andere game? Wil je echt de grootste lol beleven en lachen om het meest stommen maar toch de uitdaging voelen? Ga voor Mario Kart en jij en jouw vrienden voelen zich gelijk weer jong en de strijd wordt spannend. Want ja wie overleefd de regenboogbaan? Wie verzameld de meeste bananenschillen en wie heeft vaker de de raket? Ja andere games kunnen gewelddadiger zijn, maar iedereen wordt reten fanatiek tijdens een spelletje Mario Kart. En dan maakt het niet eens uit hoe oud je bent.

De juiste snacks

Omdat je natuurlijk met je vrienden bent, is snacken een vereiste. Dus welke snacks ga je in huis halen? Je weet in ieder geval wel dat er bier gehaald wordt. Want ja je bent wel met je vrienden. Gooi er wat borrelnootjes bij, maak wat nacho’s en misschien kan wat vlees geen kwaad. Want ja, het blijven mannen natuurlijk. Kippenvleugeltjes, spareribs en gehaktballetjes.

Dus verzamel de troepen, of eigenlijk de mannen, en prik een datum. Zorg dat de gehele avond vrij is om helemaal los te gaan met games. Want een uurtje zal niet genoeg zijn om revenge te nemen. Trek de hele avond er voor uit en ga ten strijden met de mannen.

Leave a Reply