Het is weer bijna zover… Valentijnsdag, de dag van de liefde! Steeds vaker horen we mensen een mening hebben over Valentijnsdag. Het zou te commercieel zijn geworden. Toch laat bijna niemand het erbij zitten en verrast zijn of haar geliefde met een lief kaartje en/of een klein cadeautje. Waarom? Omdat niemand ze liefde teleur wil stellen. Maar dan komt de grote vraag, wat ga jij dit jaar weer geven. Een leuke kaart kan natuurlijk altijd maar een sieraad of een luchtje zijn nu toch wel wat standaard geworden. Hierbij een paar cadeautips, voor hem, die jouw voor dit jaar weer zullen redden tijdens Valentijnsdag

Iedereen houdt van schoenen

Ooit gedacht aan het geven van sneakers? Dat dachten we al! Bijna iedereen houdt van schoenen en als het op sneakers aankomt zegt iemand echt geen nee. Waarom dan bijvoorbeeld geen adidas sneakers voor heren kopen dit jaar? Met sneakers zit je altijd goed en adidas is een merk met een ruim aanbod en heeft bijna wel een item voor iedere smaak. Dus is jouw vriend een schoenen fan of kan een paar nieuwe sneakers echt geen kwaad? Kijk is voor adidas sneakers heren.

Iedereen houdt van eten

Ook eten is nooit een slecht cadeau. Iedereen moet eten en stiekem houdt ook bijna iedereen wel van eten. Je kunt je vriend natuurlijk meenemen naar een restaurant (lees Sushi!) of je kunt zelf aan de gang thuis. Op internet zijn duizenden leuke en vooral makkelijk recepten te vinden, ook voor degene onder ons die niet zulke keukenprinsen of prinsessen zijn. Tip! Is jouw vriend een sportfanaat, ook online zijn er genoeg gezonde en lekkere recepten te vinden en het is ook nog eens beter dan uiteten gaan. Pluspunten gegarandeerd! Mochten jullie ’s ochtends lekker kunnen uitslapen met ze tweeën is een ontbijt op bed ook een heel goed idee.

Iedereen houdt van feestjes

Wat jullie muzieksmaak of stijl ook is, iedereen houdt wel van een feestje. Wat dacht je dus bijvoorbeeld van een ticket voor dat ene gave concert of festival waar jullie altijd al een keertje naar toe wilden? Ja het is misschien iets prijziger voor ook voor jezelf meteen een super leuke avond op de planning!

Iedereen houdt van Glow in the Dark

Last but not least! Of het nou midgetgolfen, bowlen, schaatsen, feestje, zwemmen, etc. is. Iedereen houdt van Glow in the Dark. Waarom? Omdat je tijdens dit soort dingen jezelf weer heel even kind mag voelen. Dus ben jij opzoek naar een actief cadeau dan is deze laatste tip zeker iets voor jou.

We hopen dat we je een beetje op weg hebben kunnen helpen met je valentijnscadeau. Heb je zelf nog goede ideeën of tips laat het ons zeker weten in een commentje. We zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

Leave a Reply