De wereld rondreizen om de dierenwereld te ontdekken. Tripje Afrika? Reisje naar het tropische regenwoud? Sightseeing op de Noordpool? Dit is allemaal niet nodig om jouw kind de dierenwereld te laten ontdekken. Het is leuk om jouw kinderen naar Freek Vonk te laten kijken en zo de dierenwereld te ontdekken. Maar dan zitten ze weer voor de tv waar ze al zo vaak achter zitten. Er is een gemakkelijkere oplossing om ook jouw kinderen met iets tastbaars de dierenwereld te laten ontdekken. Hoe je dit doet? Door de Schleich dierenfiguren natuurlijk! Niet alleen mijn kinderen vermaken zich urenlang met de Schleich dierenfiguren. Ook ik geniet er nog steeds van om de dierenwereld te ontdekken met mijn kinderen.

Schleich dierenfiguren uit verschillende werelden

Met de Schleich dierenfiguren kan je het zo gek niet verzinnen. Neem je kinderen mee naar de savanne met een levensechte giraffe, leeuw of olifant. Of naar het regenwoud om op zoek te gaan naar de Bengaalse tijger. Of zoek het toch iets dichter bij huis door te kijken naar de koeien of paarden op de lokale kinderboerderij. Door middel van Schleich dierenfiguren is het allemaal mogelijk. Denk aan een dier of een leefomgeving en het is levensecht nagemaakt. Wat het extra leuk maakt is dat alle Schleich dierenfiguren in dezelfde maten met dezelfde afwerking zijn gemaakt. Het is dus ook mogelijk om totaal verschillende dierenwerelden samen te combineren voor extra speelplezier. Naast Schleich dierenfiguren biedt het speelgoedmerk ook tal van andere figuren en attributen aan. Zo zijn er ook smurfen, superhelden en fantasiewezens verkrijgbaar.

Kwaliteitsspeelgoed

Schleich dierenfiguren zijn niet alleen enorm leuk om mee te spelen. Het speelgoed is ook nog eens van een enorm goede kwaliteit. Het Duitse merk Schleich heeft de reputatie dat ze kwalitatief en van lange levensduur speelgoed maken. Schleich dierenfiguren worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geproduceerd. Door deze zorgvuldigheid ben je ervan verzekerd dat je lang plezier zult beleven van het speelgoed. Hierdoor kan je de figuren voor huidige kinderen maar ook zeker nog toekomstige kinderen gebruiken. Naast de degelijke kwaliteit zien de dierenfiguren er ook nog eens enorm realistisch uit. De figuren zijn met behulp van biologen gemaakt om de dierenfiguren zo echt mogelijk eruit te laten zien. Daarna worden de figuren met de handgeschilderd en voldoet zo aan alle kwaliteitseisen. Door het handwerk heb je ook nog eens een uniek object in handen. Hoe bijzonder wil je het hebben?

 

Leave a Reply