Het is een hele spannende periode, ik ga op mijzelf. Vanwege mijn studie ga ik op kamers, het namelijk te ver weg vanaf mijn ouderlijk huis. Het is voor mij een hele verandering en ik vind het behoorlijk spannend. Mijn studiekeuze is hbo-verpleegkundige geworden, iets wat ik al sinds jongs af aan wilde gaan doen. Al die tijd wist ik dat ik mensen wilde helpen en het liefst beter wilde maken.

Kamers huren, wat een ramp

Een kamer vinden die in de verhuur staat is echt een grote ramp. Voor een kleine kamer, kleiner dan mijn slaapkamer, betaal je gemakkelijk 700 euro huur. Je moet wel, er is namelijk erg weinig aanbod. Toch vond ik op een eind een mooie kamer aan de rand van de stad wat goedkoper was en ruimer. Nog steeds niet groot hoor, daar zal ik nog even aan moeten wennen. Voor mijn nieuwe kamer heb ik al een indeling gemaakt, er komen wel wat dingen bij kijken. Op internet moet ik een hoop bestellen zoals nieuwe gordijnen, een tv beugel want ik kan hem nergens neerzetten, een nieuwe kleding kast want de kledingkast die ik nu heb is ingebouwd en een bureau om aan te studeren leek mij ook wel handig. Ten eerste instantie wilde ik mijn huidige bed mee verhuizen maar dan kan ik in het weekend niet meer bij mijn ouders slapen.
Gelukkig heb ik hele aardige ouders en zij willen mij echt heel graag helpen met de kosten van alles hierboven geschreven. Gelukkig maar, met mijn weekendbaan kan ik dat allemaal niet bekostigen.

Gelukkig bestaat het internet

Tegenwoordig hoef je gelukkig geen honderd woonwinkels meer af waar je betaalbare meubels kunt kopen. Via het internet kun je in ieder geval de producten bekijken die je graag zou willen. Dan kun je al een hoop winkels overslaan. De tv beugel bestelde ik gewoon online want ja, die hoeft niet mooi te zijn ofzo. Een tv beugel is gewoon een praktisch ding. Daarnaast bestelde ik online ook mijn kledingkast en mijn bed frame, het matras wilde ik eerst even testen. De tv beugel werd na een dag thuisbezorgd en de kast had ik op afspraak gedaan, zodat hij direct naar mijn nieuwe adres gebracht kon worden. Nu moet ik alleen nog even kijken voor een mooi bureau en een fijne bureaustoel, dit durf ik niet online aan. Ik wil namelijk wel ergonomisch zitten zoals het heet, goed recht op zitten dus.

Leave a Reply