Voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling op je voeding; het is geen vervanging! Je hebt supplementen in poeders, pillen, druppels, capsules of drankjes. Het is maar net wat jij fijn vindt om te gebruiken. De meeste mensen krijgen al genoeg voedingstoffen binnen, waardoor men geen supplementen nodig heeft. Maar in sommige gevallen kan het gebruik van supplementen juist een uitkomst bieden. Wanneer jij sport of wilt afvallen dan heb jij meer voedingsstoffen nodig, omdat je deze sneller verbrandt. In zo’n geval is het juist van belang dat je voedingssupplementen gaat gebruiken zodat jij je lichaam kan blijven aansterken. Kijk van tevoren goed welk supplement voor welk doel is zodat jij wel het juiste product gebruikt.

Is jouw doel afvallen?

Afvallen is niet makkelijk, voor niemand niet. Het ziet er vaak makkelijker uit dan dat het werkelijk is. Om af te vallen moet je jouw eetpatroon aanpassen. Dit wil niet zeggen dat je niks meer mag eten. Het is juist belangrijk dat je wel blijft eten, maar dan wel de goede dingen. Kies gezonde dingen in plaats van vette producten. Eiwitrijke voeding heeft effect op het verliezen van gewicht. Om het nog iets makkelijker te maken bestaan er eiwitshakes voor het afvallen. Ook zijn er fatburners die het afvallen nog even net iets sneller laat gaan. Deze stoffen zorgen ervoor dat het vet sneller afbreekt. Want iedereen heeft wel vet op plaatsen waar die eigenlijk geen vet wil hebben toch?
Eiwitshakes bestaan er in verschillende soorten. Je hebt shakes die je kan gebruiken als maaltijdvervanger, hulpmiddel om extra eiwitten te krijgen of om af te vallen. Kijk goed op de verpakking waar jouw eiwitshake voor dient. Het is niet gezond om een maaltijd over te slaan als deze daar niet voor bedoeld is. Van te weinig eten kan je namelijk juist aankomen!

Wil jij graag lang kunnen sporten?

Het woord zegt het al, een pre workout supplement dient ingenomen te worden vóór het sporten. Een pre workout is bedoeld om meer energie te krijgen, maar ook zeker dat jij sterker begint aan jouw training. Andere voordelen van ene pre workout zijn dat je een langere uithoudingsvermogen krijgt, minder spierafbraak en een hogere vetverbranding. De pre workout van BASE247® heb je in verschillende smaken. Het is belangrijk om deze op tijd te nemen. Omdat er veel cafeïne in zit en dit binnen ongeveer 30 minuten werkt is het het beste om 30-60 minuten voor je training deze shake neemt. Dit geeft voldoende de tijd om de ingrediënten te laten inwerken in jouw bloedbaan waardoor jij optimaal presteert.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.