Jij of je partner is net bevallen, wat leuk! Een nieuwe ouder zijn is erg spannend, maar vooral ook erg leuk. Nu je langverwachte, pasgeboren kindje er dan eindelijk is is het tijd voor de geboortekaartjes! Hoe kies je het juiste geboorte kaartje voor jouw baby? Je kiest gewoon het aller-schattigste geboorte kaartje uit dat het beste bij jullie past. Je kunt een geboortekaartje voor een jongen kiezen, voor een meisje of een neutraal geboortekaartje. Heb je dus een zoontje gekregen? Dan kun je in plaats van een geboortekaartje voor een jongen ook gewoon een neutraal geboortekaartje kiezen.

Geboortekaartje jongen uitkiezen

Zo’n geboortekaartje kies je natuurlijk niet zomaar eventjes uit. Je hebt dan ook enorm veel keuze tussen allerlei schattige kaartjes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kaartje met een klein olifantje erop, een kaartje met allemaal kleine bosdiertjes of een mooi gedecoreerd kaartje met plantjes erop. Welk kaartje je ook kiest, de naam van jouw zoontje komt in mooie letters in het midden te staan, met de geboortedatum eronder. Het ontwerp van het kaartje is niet het enige waar je een keuze in hebt. Je kunt namelijk ook kiezen voor een enkele of een dubbele kaart, maar ook voor een vierkante, rechthoekige of langwerpige kaart. Kies het perfecte geboortekaartje voor jouw speciale zoontje.

Geboortekaartje meisje uitkiezen

Ook als je een geboortekaartje voor je pasgeboren prinsesje moet gaan uitkiezen heb je heel veel keuze. Ga je voor een typisch, schattig, meisjesachtig kaartje met een roze achtergrond en hartjes? Of ga je juist voor een wat stoerder kaartje voor jouw kleine meisje, met daarop een klein leeuwtje? Ook kun je natuurlijk kiezen voor een neutraal kaartje dat voor zowel jongens als meisjes een goede optie is. Een voorbeeld hiervan kan een beige kaartje zijn met hierop sterretjes, een prachtige halve maan en plantjes. Ook kan het een mooi schilderijtje zijn van een blauwe lucht met een zonnetje. Heb je nog wat moeite met kiezen? Scroll dan gewoon eens door de opties en misschien vind je wel het perfecte geboortekaartje voor jouw meisje.

Felicitatie kaartje voor een geboorte

Is een goede vriend, een familielid of een collega pas bevallen? Dan ben je nu vast op zoek naar een leuk of schattig cadeautje, een kaartje of zelfs beide. Een leuk, persoonlijk felicitatie kaartje is altijd fijn om te ontvangen. Al helemaal als dit kaartje is gepersonaliseerd met een foto. Je kunt daarom je eigen kaartje ontwerpen met een mooie foto van de pasgeboren baby en een lieve, persoonlijke tekst erop. Combineer dit persoonlijke kaartje bijvoorbeeld met een schattig nieuw rompertje, of misschien met een leuk cadeau voor de ouders.