Als je regelmatig een pakket verzendt dan is het misschien lastig om een pakketdienst te kiezen waar je voor de volle honderd procent tevreden mee bent. Het wil nog wel eens voorkomen dat je door nood een andere bezorger moet kiezen en dan vervolgens niet meer weg gaat omdat je zo tevreden bent met de diensten. Voor welke pakketdienst je ook kiest, het is altijd goed om de aanbieders eens in de zo veel tijd met elkaar te vergelijken. Dit is dan ook de hoofdgedachte van dit blog. Ben jij benieuwd naar de voordelen van Boekuwzending, PostNL en UPS? Lees dan snel verder!

UPS Parcel delivery

Voor zowel particulieren als zakelijke verzendingen kan je terecht bij UPS. Het is mogelijk om online een zending aan te maken en te laten versturen. Het is een snelle en handige manier van verzenden. Je kunt jouw pakket op laten halen bij jouw adres, maar je kunt er ook voor kiezen om het naar een UPS locatie te brengen.

Voor particulieren is het misschien wel wat makkelijker om de pakketten weg te brengen, terwijl het voor zakelijke verzendingen juist interessant kan zijn om bepaalde zendingen op te laten halen. Wanneer deze op tijd worden aangemeld kunnen er zelf meerdere pakketten meegenomen worden.

Boek Uw Zending

Een pakket verzenden bij Boek Uw Zending gaat ontzettend makkelijk. Zowel voor particulier als de zakelijke pakketten kan je hier terecht. Je loopt vier simpele stappen door en meldt op deze manier ook direct jouw pakket aan.

Met de eerste stap bereken je de prijs, in de tweede stap wordt het label voor jouw specifieke zending samengesteld. Stap drie is het verzenden van het pakket en daarna is stap vier nog over: het volgen van jouw zending.

Verstuur je niet alleen pakketten maar ook wel eens documenten of pallets? Ook voor deze zendingen ben je bij Boek Uw Zending aan het juiste adres. Je ziet het: bij Boek Uw Zending kan je allerlei soorten pakketten versturen op een makkelijke en snelle manier.

PostNL

Ook bij PostNL is het tegenwoordig mogelijk om zowel als particulier als zakelijke verstuurder pakketten op te sturen. Je kunt hier pakketten versturen die in één duidelijk overzicht komen te staan wanneer je er meerdere tegelijk hebt.

Je kunt net zoals bij UPS jouw pakket afleveren bij een PostNL punt. Ze doen echter niet aan ophalen. Dit doet Boek Uw Zending overigens ook!

Hopelijk heb je iets gehad aan deze informatie. Veel succes met het versturen van jouw pakketten in de toekomst!