Een brooddoos kind kan niet missen in het rugzakje van je kind. Een brooddoos voor je kind kan meegenomen worden naar school, tijdens een schoolreisje, of gewoon naar de speeltuin. Met een brooddoos heeft je kind altijd eten bij zich, waar die ook naartoe gaat. Daarbij is zo'n brooddoos vaak best groot, waardoor er van alles in kan. Zelfs is er vaak ook plek voor een fruitdoosje, waardoor er niet allemaal losse doosjes in de rugzak zitten. En hoe ziet zo’n brooddoos voor je kind er dan uit?

Brooddoos voor je kind in verschillende kleuren

Brooddoosjes zijn vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren, en soms zijn ze ook bedrukt met een leuk onderwerp. Zo kunnen er bijvoorbeeld brooddoosjes zijn van Paw Patrol, maar het is ook mogelijk om zelf je brooddoosje te bedrukken. Je kunt dan een afbeelding erop laten drukken naar wens, of een leuke tekst. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je naam te bedrukken op de brooddoos, zodat je deze ook niet snel kwijt kan raken. Dit maakt het eten uit een brooddoosje nog leuk ook voor elk kind. Is je kind bijvoorbeeld helemaal fan van prinsessen? Dan kan er een afbeelding op worden gedrukt van prinsessen. En een brooddoos kun je ook leuk combineren met een drinkfles voor je kind.

Drinkfles voor je kind

Ook een drinkfles kind is vaak te bestellen in meerdere kleuren. Met een drinkfles voor je kind is het vaak ook mogelijk om deze zelf te bedrukken, zodat je deze passend kan laten maken bij de brooddoos. Hierdoor heb je een leuk setje van een drinkfles voor je kind en een brooddoos. Wist je dat je meerdere producten kunt kopen voor je kind om mee te nemen? Zo zijn er vaak ook yoghurtbekers, kinderbestek of saladeboxen. Niet alleen voor kinderen natuurlijk, maar ook voor volwassenen. Op die manier is het altijd mogelijk om je eigen ontbijt of lunch mee te nemen als je lang onderweg bent. Dit is bijvoorbeeld handig als je ’s ochtends een lange treinrit moet maken naar je werk, of een lange dag moet maken voor bijvoorbeel een cursus. Wil jij een van de genoemde producten bestellen?

Producten bestellen voor onderweg

Als je de producten wil bestellen, dan kan dit vaak gemakkelijk online. Online is het dan ook mogelijk om de gewenste bedrukking uit te kiezen. Vervolgens bestel je de producten en worden die bij je thuis geleverd. Dit is meestal binnen een paar werkdagen! Welke producten ga jij bestellen voor je kind, of voor jezelf?