Anno 2022 gaat het slecht met de crypto markt en staan de meeste cryptocurrencies diep in het rood. Veel mensen zien dit als een nadeel en worden hierdoor weerhouden om te investeren in crypto. Echter, kun je het ook zien als een grote kans en zijn de koersen zo laag dat het juist interessant is om te investeren. De kans is namelijk groot dat de koersen weer omhoog gaan en dit komt doordat de blockchain een blijvertje is. Vooral als je net begint met het beleggen in crypto kan het soms nog enorm lastig zijn. Je moet namelijk rekening houden met verschillende dingen bij het investeren. Zonder rekening te houden, is de kans klein dat je een rendement terug kunt krijgen. Heb jij tips nodig met beleggen in crypto? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Interessante cryptocurrencies

Als je net begint met beleggen in cryptocurrencies, is het altijd handig om te weten waarin je het beste kunt investeren. Dit is natuurlijk nooit met zekerheid te zeggen, maar je kunt wel kijken naar interessante cryptomunten. Bitcoin is anno 2022 erg populair en je bent echt niet te laat met investeren in Bitcoin. Veel mensen zeggen dat je wel te laat bent, maar dit klopt helemaal niet. De Bitcoin staat in het rood dit jaar, maar de verwachting zijn behoorlijk goed. Doordat de Bitcoin zo laag staat, is het ook een goed moment om de Bitcoin te kopen. Wanneer de Bitcoin dan stijgt, kun je hier veel rendement uithalen en dat is natuurlijk een gigantisch voordeel. Naast de Bitcoin is de Ripple ook een leuke cryptomunt om mee te beginnen. De Ripple heeft namelijk ook hoge verwachtingen en veel mensen denken dat de Ripple flink gaat stijgen in de toekomst.

Houd de koersen in de gaten

Als je je echt wilt bezighouden met investeren in crypto, is het van een groot belang dat je de koersen in de gaten houdt. De koersen kunnen iedere keer veranderen en vooral in crypto is het erg volatiel. Voor het bepalen van het koopmoment van een bepaalde cryptomunt is dit heel erg belangrijk, maar natuurlijk ook voor het verkoopmoment. De koers vertelt je hartstikke veel en laat ook de huidige waarde zien van de cryptomunt. Daarnaast kun je zien wat de waarde van de cryptomunt een maand geleden was, of wat de waarde een week geleden was.