Willem

Hallo, Willem hier!

Welkom op mijn blog: Webdog! Ik heet Willem en heb dit blog vernoemd naar mijn hond Bram. Nou ja, niet vernoemd, maar toch wel een beetje opgedragen aan hem. Vandaar de woordspeling. Behalve mijn hond zijn andere belangrijke dingen in mijn leven: mijn studie in International Business en de zakenwereld in het algemeen, technologie en natuurlijk mijn vrije tijd goed besteden met mijn vrienden. Ofwel op vakantie of in onze prachtige thuishaven: Antwerpen. Ben jij benieuwd waar mijn blogs over gaan? Lees dan snel een van mijn berichten om meer te weten te komen!

Laatse nieuws in Vakantie

Vakantie

Op vakantie naar de buurlanden

  Niet alleen hebben we zelf in Nederland prachtige plekken om te bezoeken, maar ook onze buurlanden hebben veel indrukwekkende gebieden die niks lijken op…
Vakantie

Een stedentrip naar Valencia met je hond

Ben jij de eigenaar van een prachtige hond en lijkt het je leuk om samen met je hond op stedentrip Valencia te gaan? Dan zou…
Lees meer

Alles over Tech, Gadgets & Gaming

Tech

Antwoorden op hypotheekvragen

Hypotheek afsluiten of oversluiten: handige tips voor jou in Nederland! In dit artikel bespreken we enkele tips die je kunnen helpen bij het kiezen van…
Tech

De meest populaire refurbished iPhones

Als je op zoek bent naar een goede iPhone, maar daarvoor niet te veel geld wilt betalen, kom je al snel uit bij 2 opties.…
Lees meer

Webdog.be

Over Webdog.be

Hey daar, welkom op mijn Webdog.. uh blog! Leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn leven. Mijn naam is Willem en via dit blog hou ik jou op de hoogte van alle interessante ontwikkelingen op het gebied van technologie, vakanties en andere leuke onderwerpen. Ik hoor altijd van mensen dat ik een 1000 poot ben, en dat kan ik niet ontkennen. De onderwerpen van dit blog lopen behoorlijk uiteen, maar dat drukt de pret niet. Integendeel! Ik hoop juist dat je meer plezier beleeft aan het lezen van mijn blogs doordat de onderwerpen zo variërend zijn. Heb jij een onderwerp waar je graag iets over terug wilt lezen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Wie is Willem

En wat doe ik? Laat ik bij het begin beginnen. Momenteel ga ik naar school in Antwerpen en hier studeer ik International Business. Ik zit in mijn laatste jaar en ben druk bezig met het afronden van mijn studie. Op het moment dat ik klaar ben met studeren verwacht ik direct naar Brussel te verhuizen om daar aan de slag te gaan bij een grote multinational.

Ik koester een passie voor het op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Dit is waarom je onder het kopje ‘Nieuws’ veelal berichten zult vinden die behoorlijk relevant en actueel zijn in (mijn of het) dagelijkse leven. Behalve een passie voor het up to date blijven besteed ik ook veel tijd aan technologie, maar daar zal ik hier onder wat meer over vertellen.

Buiten de uren dat ik aan het werk ben of bezig ben met mijn studie ben ik graag samen met vrienden in een barretje aan het drinken of zit ik op de bank met een goed boek. Ik lees veel over de natuur en wereld, omdat ik duurzaamheid een belangrijk en interessant ontwerp vind.

Verder woon ik alleen, afgezien van mijn trouwe viervoeter Bram. Ik heb Bram vier maanden geleden van de straat gered en in huis genomen. Sinds dien zijn wij onafscheidelijk! Omdat ik veel thuis kan werken aan school en mijn bijbaan, is het onderhouden van een hond prima te doen. Gelukkig is het kantoor in Brussel hond vriendelijk!

Reviews

Dan zal ik maar eens de onderwerpen gaan bespreken waarover ik blog. Lijkt je dat een goed idee? Ik zal beginnen met het onderdeel ‘Reviews’. Ik moet toegeven dat ik veel tijd besteed aan online shoppen. Ik vind het heel erg leuk om online dingen te zoeken die mijn interesse wekken, om er vervolgens een review over te schrijven. Mijn beste vondsten deel ik dan ook graag met jullie op mijn blog!

Technologie

Dan mijn grote liefde voor technologie. Het ligt misschien wat voor de hand, maar toch is het zo. De reden dat ik helemaal in-to-tech ben is omdat ik er mijn werk van heb gemaakt. Ik werk namelijk bij een videotheek in het centrum van Antwerpen. Hier verkopen wij allerlei soorten games, game computers, repareren wij laptops, Macbooks en andere computers.

Vaak komen er producten voorbij waar ik de naam nog niet eens van ken! Dan is het heel erg leuk om jezelf daar op in te lezen en vervolgens het product te maken naar het beste van jouw kunnen. Om het leven voor jou een stuk gemakkelijker te maken blog ik ook regelmatig over dit onderwerp.

Vakantie en lifestyle

Ja, als het op vrije tijd neerkomt weet ik dit wel goed in te richten. Als een echte Bourgondiër kan ik mijn tijd goed besteden aan het lekker drinken van bier, wijn en verorberen van kazen en hammen. Natuurlijk niet in de mate waarop ze het vroeger deden dan, dat zou niet goed zijn voor je gezondheid. Toch ben ik niet vies van het regelmatig een drankje doen met vrienden en vriendinnen, feesten en lekker op vakantie gaan.

Onder lifestyle valt ook kleding. Ik vind persoonlijk dat ik niet zo’n bijzondere smaak in kledij heb, maar mijn vrienden wijzen mij op iets anders. Daarom heb ik besloten om zo nu en dan ook maar eens het woord te richten tot fashion liefhebbers en ook over kleding te bloggen.